søndag 2. mars 2008

Hobbykroken min.

Jeg har nylig hatt en skikkelig opprydning i hobbysakene mine, og fant ut det var på tide å ta bilde mens det enda er orden :)Først to oversiktsbilder. Jeg begynte med en vanlig pc-pult i ene vinkelen av stua mi....og den kan du si har vokst siden jeg startet med denne hobbyen for to år siden. Kommoden og arkivmappetralla til høyre kan lett rulles under pultene hvis jeg vil rydde mest mulig bort....noe som sjelden skjer. Har pc-en på pulten, så det har lett for å bli litt surfing på forum istedet for kortlaging....

På venstre side av pulten har jeg permer med umonterte stempler, sortert etter designer. I skuffene har jeg punchere, tape, lim, verktøy som jeg ikke bruker daglig. Stativ med glitterlim og dabbere, ferdigkuttede bakgrunnspapir og ellers litt dill og dall som er greit å ha lett tilgjengelig.Selve arbeidsplassen min. Printeren lett tilgjengelig. Mini-toten oppbevarer jeg det meste av vertøy, tusjer ol som jeg bruker hele tiden og dermed er klar til å bare ta med seg på treff.Har 3 av disse lilla permene til småstæsj, men var så lei av å rydde dem inn og ut av permene at jeg har tatt dem ut og har dem alle samlet i en kurv forran meg.Kommode under pulten med all fargeleggingen min, sortert etter teknikk i hver sin skuffe. Og ved siden av er det seng til Lillemor, katten....hun pleier å være litt masete når jeg sitter for lenge ved pulten....hehe.Arkivmappatralla mi. Her har jeg sortert kartongen etter fargenyanser, det samme med alle restebiter som jeg har i store ziplock-poser slik at det er lett å plukke opp de fargene jeg trenger. Har blitt mye flinkere til å bruke rester etter jeg begynte med dette systemet.Oppå kommoden har jeg kartong i A4-størrelse, en eske med ferdigkuttede kartong til 15 x 15 kort, den rosa tanga og ellers fotopapir, akvarellpapir osv.I skuffene har jeg satt inn sånne skuffeinnredninger fra Claes Ohlson i forskjellige størrelser. Kjempebra! Gjør at jeg lett har oversiktlig system på alle småting. Jeg oppbevarer også alle QK diesene mine i dem, med skilleark etter kategori. Cateye-putene har jeg også i ett skrin fra CO som jeg har revet lokket av.Dieser.Mere stæsj og chipboard og bokstaver.Enda mere stæsj, rester av QK-cut, i den nederste skuffen har jeg klistermerker, rubons ol sortert i store ziplock-poser.Og så har jeg ett skap bak meg som jeg også har en del som jeg ikke bruker hele tiden. Blader, colorwash, ferdiglagde kort, scrappealbummene som jeg SKAL fylle til tantebarna mine....osv.På toppen av skapet har jeg en kurv med alle de monterte stemplene mine, og også papertaker og stor tote til de gangene jeg skal på treff.

4 kommentarer:

HegeT sa...

Du store all verden, for et systen du hadde da.....
Superlurt med de skilleveggene fra CO.....blir litt enklere å holde ting adskilt....

Takk for titten.
Klem
HegeT

Jorunn sa...

Wow Ruth for eit system!!!
Imponert!!
Skulle gjerne hatt en dag eller to i den kroken der ja!!

Ha ei flott helg!!

Klem,
Jorunn

Inger Marie sa...

Så herlig hobbykrok og er utrolig imponert over systemet ditt :)

Ha en fin ny uke


God klem

Elisabeth sa...

wooooooooooow!!!!! det er jo rene butikken hos deg jo.. og for et system du har da.. går det ann å leige deg til å innrede eller hi hi;)

og for noen utrolig flotte kort du har laget nedenfor her da.. du er bare såååå flink atte;)
ha en kjempe fin uke
klem fra elisabeth

Sider