onsdag 31. desember 2008

Godt Nyttår!

Mitt nyttårsløfte må vel kansje være å bli litt flinkere til å oppdatere bloggen min....har fått en del "kjeft" og kommentarer av kort-forenings-venninnene mine at jeg ligger neeeeederst på deres oppdaterte bloggliste, og har gjort i laaang tid nå *fnis* Jeg prøvde meg med at enn faktisk ikke trenger ha listen innstillt på sist oppdaterte blogger....men faktisk selv kan styre hvem som skal ligge øverst på blogglisten....men det forslaget ble IKKE godtatt kan man si.....hehe.

Vel, nå har jeg faktisk hatt denne bloggen i ett år, og det året har jammen meg fløyet avgårde....farlig fort. Men, i morgen er det nytt år og blanke muligheter!

Vil så gjerne ønske dere alle både kjente og ukjente riktig godt nyttår!

Her er foresten noen bilder av katten min, eller egentlig er det naboen sin, men den flyttet opp en etasje for ca.3 år siden, og her har den blitt boende. Siden hun ikke har vært min siden hun var liten, så har jeg ikke gitt henne noe navn, bare kallt henne Lillemor etter hun fikk kattunger første året hun bodde her, og hun ikke var så stor da, men nå er hun diger. Liker best å bare ligge og sove, der det er varmt. Men skal også helst være i nærheten av der jeg er. Så når jeg lager kort har hun egen stol inne på hobbyrommet som hun flater ut på. Og dersom jeg ikke sitter i ro men styrer frem og tilbake i leiligheten er badegulvet en flott plass. Med kroppen godt tilrette inne på det varme flisegulvet, og forlabbene og hodet stikkende ut over dørstokken slik at hun kan følge med på hva jeg gjør. Liker ikke så godt å bli tatt bilde av da...hehe.

Nyttårsklem fra Ruth og Lillemor :)

8 kommentarer:

Iren sa...

Heia Ruth!
Så koselig å se at du har oppdatert bloggen din *tjihi* Herlig bilde av Lillemor *sukk* hun er jo så søt da :o)

Ønsker deg en fin kveld idag og takk for igår.

Klem fra Iren

imago sa...

lillemor er jo nesten verdens nydeligste.. men bare nesten for verdens nydeligste han er her hos meg. Einargutt, er 9 år og oppfører seg nett som lillemor.Vil helst være der jeg er og elsker varmekablene i gangen.
Nydelig blogg du har og alle de nydelige tingene du lager.
ønsker deg og dine et godt nytt år.
nyttårshilsen fra anne marit

HegeT sa...

Ønsker deg et riktig godt nyttår.....

Koselig at du oppdaterer bloggen din, for du lager jo så mye fint....

Klem HegeT

Beata Ewa sa...

Ønsker deg en riktig koselig nyttårskveld, og et kreativt og godt nytt år!

Klem fra Beata

elsi67 sa...

Herlige Lillemor :))

Tusen takk for en kjempekoselig dag sammen på tirsdag!!! Kjempekjekt at du/dere ville komme :)) Jeg ser frem til mange superkoselige og kreative stunder sammen i 2009 også :)) Godt nyttår!

God nyttårsklem til deg, vennen :))

Snuppeline sa...

Så herlig bilde av Lillemor, ser ut til å være en flott pus. Ønsker deg et riktig godt nyttår!

Nina I. sa...

Hei Ruth, og godt nyttår!

Så herlige bilder av Lillemor:O)Godt at nyttårsrakkettene er ferdige for en god stund nå....(stakkar liten) Gleder meg til et nytt kreativt år sammen med deg;O)

Ønsker deg en strålende søndag!
Klem

Hanne sa...

Godt nytt år Ruth!!!!!! Koselige bilder av Lillemor!

Tusen takk for det nydelige kortet som lå og ventet på meg etter juleferien:)
Klem Hanne

Sider