fredag 12. februar 2010

Konfirmasjon

Aller først vil jeg sende en hilsen til den ene niesen min som fyllte 18 år i går, og som klarte lappen samme dagen! Gratulerer så mye vennen! Blir kos med middag og en liten feiring på etterskudd hos tante neste uke ;)

I dag starter forresten OL. Har ett lite håp om å klare å følge litt med denne gangen, men det spørs vel om jeg klarer henge med. Har iallefall vært og hentet den nye dekoderen med full HD og opptaksmuligheter som Lyse har. Skiftet nettopp leverandør, men var litt ventetid på PVR opptakeren jeg skulle ha.

Ja, da har jeg levert invitasjoner og bordkort til første konfirmasjon i år. Disse har reist helt til Bergen til min søster's gode nabofamilie. Masse lykke til med resten av konfirmasjonsforberedelsene hos familien "tante Pose", "Kong Erik" og jentene! ;)

Invitasjonene laget jeg 13 stk av, og 48 bordkort. Lagde først disse 3 forslagene........og det var dette første som ble valgt.


Synes disse søte små hjertene er så søte, de har jeg brukt mangen av allerede. Liten søt detalj.Og disse 3 forslagene til bordkort.......og dette ble valgt med en liten endring av den største retroblomsten, flyttet den litt lengre ned.

3 kommentarer:

soltroll sa...

Veldig flotte innvitasjoner og bordkort!
Jeg også likte best det som ble valgt.
Jeg skal snart begynne å lage til min sønns komfirmasjon i mai. Jeg har også fått forespørrsel om jeg kan lage for en venninne. Men er veldig usikker på hva jeg evt skal ta..Takk for gode tips.
Klem fra Merete

jorunns hobbyblogg sa...

så delikate og nydelige!!

Jorunn

Iren sa...

Super lekre disse invitasjonene og bordkorta Ruth :)) Så delikate farger og pynting!!!

Klem

Sider