mandag 24. mai 2010

Livstegn fra denne kanten også.....

Det har vært travle dager den siste tiden...utrolig mye bestillinger i tillegg til jeg har fartet litt rundt forbi. Har vel nå bestemt meg for å legge singel-bestillingskortene på hylla, iallefall til over sommeren, så får jeg ta en ny vurdering da om jeg kansje starter på igjen. Kommer til å ta imot større bestillinger som før, men ikke singel-bestillinger da det tar alt for mye tid...men jeg kommer til å selge fra salgs-korga slik som før....og kansje hvis jeg rekker over det så kommer det en liten oversikt hva den inneholder til en hver tid her på nettet.....er flere som har bedt meg om det flere ganger...så jeg skal se hva jeg får til ;) Jeg ønsker å prioritere designerbidrag for Kort & Godt og heller lage det jeg har lyst til selv, er det som er hobby da. :)) I tillegg har det vært dårlig med tid til trening som jeg var så flink til i fjor...noe jeg også gjerne vil få prioritert bedre.

Må bare fortelle det med det samme at jeg har fått tak i billett til Gordon Ramsey som kommer til Stavanger under Gladmaten, og i September skal jeg på Lisa Williams i Bergen. Juhuu....gleder meg til begge deler!! :)) 


Men.... her er en liten oppdatering hva jeg har bedrevet i det siste. Først var jeg og min mor sammen med 4 andre en langhelg i Praha. Det var utrolig deilig med en forsmak på sommer, sol og våren som har latt vente på seg her... Uterestaurant, vandring i gamlebyen og litt shopping. Herlig og avslappende helg!Så var jeg og Nina så heldig å få være med Iren på hytta deres som ligger i Lyngdal. Her var vi så opptatt med kortlaging og shopping at det å ta bilder gikk stort sett i glemmeboka. Tusen takk begge to for en uforglemmelig helg som jeg kommer til å leve lenge på :) Nydelig sted hytta lå på, deilig med fuglekvitter og helt stille ellers ute....sukk. Hadde på forhånd bestemt meg for å la bestillingslista ligge hjemme og bare lage det jeg hadde lyst til....og jammen fikk vi laga mye kort....bilde viser alt vi lagde tilsammen. Noen av kortene har dere nok sett i bloggene til Nina og Iren allerede, og resten kommer nok etter hvert ;) Vi fikk også shoppa litt små-stasj til hus og hjem....utrolig mange flotte butikker vi rakk innom gitt :)) Og var ikke Yarisen full da vi dro, så var den iallefall det da vi dro hjem. Heldigvis hadde vi på forhånd avtalt at jeg skulle kjøre meg og Iren til Ålgård og at vi skulle bytte over til Nina sin bil der....for med setene mine nedslått så var det faktisk kun plass til mitt og Iren sitt pikk-pakk....hehe.Så freste jeg opp til Bergen en liten svipptur. Besøkte søster (Anne Kari) med familie der. Kjempekos som alltid. Masse kos med lille Elise, og overnatting sammen med Lasse er blitt standard der. Dadda-en til Elise skulle konfirmeres, så det gikk litt i konfirmasjonsforberedelser i
Lykliga gatan denne gangen.
Og nå i Pinsehelgen har jeg vært en tur hjemme hos min mor i Årdal. Der kom Egil på overnatting også....sent i seng og tidlig opp. Jeg fikk også vite at bursdagsønsket hans er flatskjerm og pc....noe tante prøvde å forklare kansje var liiiitt i overkant....hehe :) Og på formiddagen i dag kom Markus en tur på besøk også. Han elsker å pynte seg når han er hos mormor :)) Skikkelig konsentrert her mens tante tar bilder.


2 kommentarer:

elsi67 sa...

Der va du ja :))) Koseligt å hørra koss du har hatt det på tur i det sista :) Markus e bare sååå herlige!!

Iren sa...

Ååh så koseligt å se liv i bloggen din igjen Ruth :-))

Kjempe flotte bilder du har fått tatt fra ferien din :) Og så mange andre koselige bilder av familien ;)

Ja takk for en kjempe kjekk tur på hytta Ruth :) Håper vi får tid til å treffes snart igjen blir jo ikke ofte nok vet du. Men vi fikk nå være litt sosiale i Lyngdal da ;) Og så produktiv du var den helga det er jo til å ta av seg hatten for :)

Klem fra meg :)

Sider