søndag 22. august 2010

Det har vært stille den siste uken fra meg. Siste uke av ferien min, og da har jeg vært ute på noe hver eneste dag. Så i dag skal kun dagen brukes til avslapping og finrydding på hobbyrommet mitt etter jeg har malt både soverom og hobbyrom, samt byttet om rom. Håper jeg blir ferdig innen noen få dager, så skal jeg se om jeg får tatt litt bilder av hvordan det nye hobbyrommet mitt ser ut nå.

Utenom har jeg vært på jentetur til Berlin 2 netter, tusen takk for knallkjekk tur Stine og Åse-Lill!!! Bodde på ett skikkelig luxus-hotell. Er den beste frokosten jeg har hatt noen gang, og alt ble servert på bordet der vi satt. Vi kunne også velge hva vi ville fra en meny.....alt fra omeletter på eggehviter til armeriddere, muffin, jordbær/champagne osv osv. Restauranten var den eneste i Berlin med 2 stjerner i Micheling-guiden. Badet var også ett kapittel for seg, kjempestort og av marmor. Og verdens beste hodeputer. Kan godt ta en tur dit igjen ;) Utenom fikk vi med oss litt serverdigheter og byens lengste bar....*fnis*

I tillegg har jeg vært ute og spist deeeeilig middag med jobben. Vi har fått ett nytt cateringfirma som skal lage maten på hotelletvårt, og de inviterte oss til å bli bedre kjent og også smake maten de lager. Alle tiders, og så mye forskjellig vi kunne smake på. Kjempefin kveld.

Og så har jeg truffet gjengen jeg var på interrail med for 3 år siden......vi møtes ca en gang i mnd og spiser god mat, drikker litt og spiller brettspill/kort og har alltid mye kjekt å snakke om....løser litt verdensproblemer ;)

Og fra i går til i dag har jeg vært en snartur hjemme hos moren min, og fikk også til ett kort besøk hos 2 av søstrene mine med familier. Alltid godt å komme hjem en tur.

Så i morgen er det tilbake til hverdagen her også.....det skal nok gå greit, men blir litt tidlig å stå opp. Lillemor er nok kansje mest glad for at matmor ikke skal bort med det første igjen, slippe alle mulige folk som kommer og mater henne og slipper henne ut og inn. Hun er litt "nervøs" av seg som moren min sier.....hehe. Hun har alltid vært det, men blitt litt bedre på sine gamle dager. Tror kansje det har sammenheng med at hun og broren ble funnet i en container da de var kattunger. Siden jeg kom i formiddag har hun kun ligget og veltet seg på skinnfellen sin i sofaen :)

Her kommer enda ett vintage-kort. Ha en flott uke alle sammen!

3 kommentarer:

Merethe sa...

Et kjempelekkert kort. Stilig med sommerfuglene i samme ark som bakgrunnen. Jeg er vanligvis ikke så veldig glad i fjær, men her var det lekkert.

Riet sa...

So wonderful card Ruht<i love the image and your papers.

Hugs Riet.xx

Heidi sa...

Nydelig kort du har laget!
Lekkert pyntet:)
Ha en fin dag!

Sider