tirsdag 10. august 2010

Ryddesalg!

Rezidor Park Inn Hotell, Lagårdsveien 61, Stavanger.
Lørdag 14. August
10.00 - 16.00Vi har storopprydding på hobbyrommene våres, og det er ikke så rent lite som kan trenge nye hjem;P Noe godt brukt, noe lite brukt og noe ikke brukt i det hele tatt ;PHer finner du alt som kan relateres til hobbyen vår: umonterte og monterte stempler, stash, blomster, kurver og ...annen oppbevaring, kuttemaskiner, dieser, fargelegging, punchere, pyntepapir, stempelputer.osv osv....Oversiktsbilde kommer på fredda'n (på kvelden).Det er ikke muligheter å ta ut penger på hotellet ;), så kan være lurt å ta med kontanter ;)Vi blir å finne i første møtesal på høyre hånd når du kommer inn i resepsjonen på hotellet.Hilsen Nina, Elsi og Ruth.

3 kommentarer:

Lambi sa...

Oi, så spennende og igrunn en veldig god idé! Spennende å bytte ut litt av sine eldre eller ubrukte ting innimellom! Noe har man jo brukt masse og ønsker en fornyelse og andre ting har man kanskje kjøpt litt for impulsivt og angret litt på i etterkant. :) Skulle gjerne sett det spennende salget deres, men bor nok litt for langt unna for dette salget! ;) Lykke til...og kanskje kommer du også selv over noen spennende tilbud hos de andre! ;) Klem

Heidi sa...

For en god ide!
Det hender man kjøper med seg saker man ikke får bruk for alikevel, som bare blir liggende. Da er det jo kjempelurt med et slikt tilltak:)
Bor desverre for langt unna jeg også.
Klem:)

Marianne sa...

Har du noe pent brukt kreativitet til salgs og ?? Trenger påfyll og vet ikke hvor jeg får tak i refill !!?? :-)

Kjekt å se at du er i farta. Håper alt er vel med deg.

Klem, Marianne

Sider