søndag 8. august 2010

Sommerferie!!

Nå har jeg allerede hatt en uke sommerfeire, og hjelpes så fort tiden går. Men fått gjort mye da. Sist helg var jeg på Gladmaten som er her en uke hver sommer i Stavanger. Og da var vi også på show med Gordon Ramsay.....kan ikke si jeg ble så veldig imponert....utifra hva vi betalte, men så har vi da prøvd det også :)

Ellers så har jeg vært noen dager på Gandal og Kort  & Godt Hobby/Interiør og hjelpt til med å pakke ut maaaaaasse nye varer. Dere finner alt det nye i nettbutikken nå tror jeg ;)

I tillegg har jeg malt tak og vegger på soverommet mitt, som nå skal bli hobbyrom. Og nå i helgen har jeg fått flyttet over nesten alt.....gjenstår litt sortering og sånn som jeg håper og få gjort det meste nå i dag :))

Onsdag til fredag var jeg på "det blide Sørland" Jeg og Iren dro til Lyngdal på hytta deres. Fullpakka bil med stempelsaker. Vi fikk laget 16 kort og 35 bordkort tilsammen. Hadde det så morro. Deilig og komme bort noen dager til en så fredfyllt plass. Hytta ligger like ved ett vann og det er bare så idyllisk og rikt på dyreliv. Vi så en bever første dagen. Torsdagen dro vi til Vanse og Farsund og tok for oss alle "interiør/shabby chic/nips"-butikkene vi kunne komme over. Og vi fant ut at det var godt jeg skulle dra hjem fredagen alene i Yarisen min, for det var nesten fullt med bare mine ting etter jeg hadde brukt shoppemuskelen kraftig denne dagen *kremt*

Og senere i dag vender jeg nesa hjemover til min mor en liten tur. Skal bli godt. Vi skal også rydde ned mine og Bjørg sine kort mm. som har stått på Sommerutstillingen på Hjelmeland i sommer. Spent å se hva som står igjen. Og når jeg kommer til byen igjen gjenstår å male det gamle hobbyrommet som nå skal bli soverom. Litt kaotisk her i heimen for tiden med malespann mm alle veier :)

Her kommer ett av kortene jeg fikk laget på hytta. Har fått for meg litt Vintage-stil for tiden, det er så morro å lage, så det ble 2 serier à 5 kort i samme stil.

Ha en flott søndag!

5 kommentarer:

Натуня sa...

очень красиво

Ida sa...

moro med nytt hobbyrom!:)
Dette var et nydelig vintagekort.
Ida

Ingun sa...

Nydelig vintagekort, søtt vintage bilde. Det var tider me lekte med dokkevogner, veldig kjekt.
Ja ja no er me nesten tilbake i barndommen, med all denne farging.
Samla sammen nokon venninder så sitter me berre å farger.
Og timene fyker.
God søndag.

Mette`scrap sa...

Dette var nydelig!!! De fuglene du har her hvor har du fått tak på de. Ha fortsatt en god søndag.

Iren sa...

Heia Ruth og takk for noen fantastisk herlige dager samen me deg :) Klem! Det har vært en vitamininsprøytning for meg me fred og ro og til og me fått laga kort ;)

Håbe du fekk plass te alt det flotta du shoppa ;)glede meg te å se ;)

Og det kortet va et av mine favoritter så lekkert :)

høres ut som du har hatt en flotte ferie allerede ;) og masse igjen ennå ;)

Klem

Sider