søndag 5. september 2010

Ny / rydda hobbyrom

Som jeg har skrevet tidligere så holder jeg på å male i leiligheten og har byttet soverom/hobbyrom. Fant ut at det ikke var gulvplass jeg trengte mest av, men veggplass. På gulvet setter en bare fra seg rot allikevel ;) Så for en stund tilbake ble jeg ferdig med hobbyrommet da, dvs jeg har ikke fått ryddet/sortert pyntepapir og kartong enda. Fikk endelig somlet meg til å ta bilder i dag. På første bilde her så ser dere nye dørskilt inn til hobbyrommet.

Her er ett oversiktsbilde. Det er ikke så lett å få tatt bilder, for rommet er så lite med så mye skråtak, men håper dere får en liten innsikt av hvordan det er. Lillemor har fått seg en egen kurv med tepper inne under skråtaket ved siden av pulten der jeg sitter, og hun storkoser seg der....ligger der nesten hele dagene når det er dårlig vær ute.
Kjøpte 2 nye Ikea hyller. Og her har jeg permer med alle de umonterte stemplene, alle Ett Trykk bladene, blomster, bånd, blonder, ferdigkutta kartong og pyntepapir.  På benken har jeg gamle minikommoder fra Ikea, uten skuffer som jeg har satt på siden.....synes det er en glimrende måte og skille mellom papirblokker, akvarellpapir, klister, alfabeter, bilder mm. Og på toppen har jeg disse kjekke skrinene fra Kort & Godt med charms, halvperler, bling, metallpynt og andre duppedingser.... I kassen til venstre er alt restepapiret mitt, sortert i zip-lock poser etter fargenyanser. Under benken er den kjære Alex-kommoden som rommer myyyye......enda mere stasj, chippboard, Quick-cut's alfabeter mm. Arkivmappetralla på gulvet til venstre som altså skal ha en aaaaldri så lite opprydning en vakker dag når jeg får tid *kremt*Og her har jeg fått hengt alle punchene mine....satser på det blir flere etterhvert ;) Ellers lett tilgjengelig verktøy som jeg bruker ofte, refiller til stempelputene, pensler, tusjer/penner, glitterlimer osv.Under skråtaket har jeg funnet plass til noen gamle oppbevarinsesker som jeg nesten hadde glemt....her har jeg fått sortert andre hobbyer og merket eskene slik at det er lett å finne igjen. Og ellers litt mer til korthobbyen og ting jeg bruker til å pakke i når jeg er på treff.På motsatt side av rommet har jeg ett lite arbeidsbord med symaskinen, samt en hylle jeg hadde fra før. I hylla har jeg en del småteknikker merket i små plastbokser, fotoalbummer jeg skal svcrappe i (også en vakker dag...) Og ellers mere lim, maling, tape osv. Under vinduet har jeg også en slik skinne til å henge forskjellig på. Her har jeg blandt annet hengene laminerte bilder av alle Sizzix's-diesene.

Bordet til høyre hadde jeg på kjøkkenet til gryter og panner (så da har jeg ett plasseringsproblem når jeg kommer til kjøkkenet...hehe) Men det fungerer kjempefint som kuttebord til Sizzixen. Alle kutteplater og Spellbinders har jeg i hyllen over.Og i hyllene under har jeg en eske med A4-kartong, og alle Sizzix's-diesene mine.


Da får vi bare håpe jeg klarer å være litt kreativ utover høsten ;)

8 kommentarer:

Sivic sa...

Å guri malla så ryddig og fint du har fått det!! Og så strukturert og ordentlig!!
Hmm....mitt hobbyrom virker veldig rotete når jeg ser dette flotte rommet.....
Kos deg masse!!!!

Tonje sa...

Så utrolig flott du har fått det! Skikkelig oversiktlig, lyst og trivelig!

Marianne sa...

Så deilig det er å ha et skikkelig rom og dette må da være det nærmeste en kommer edens hage :-) Ha en fin uke. Klem fra Toten

Kari sa...

Så flott hobbyrom! Nå fikk jeg mange ideer til oppbevaring på mitt hobbyrom. Takk for at du deler.

Kari :-)

Bibbi sa...

Så flott et hobbyrom!!
Ikke rart du tryller fram det ene lekrere enn det andre.

ha en fin lørdag....

GryA sa...

Dette så jo bare helt supert ut! Jeg har også eget rom...eller det er vel mer en bod, så jeg synes du har stor plass jeg.

Kos deg!

bibbi sa...

Åh, ingenting er så inspirerende som et ryddig hobbyrom!!! :)

Så koselig å treffe på deg i Kort og Godt-butikken :)


Johanna

Ruth Ørsal sa...

Takk Johanna, det er ikke alltid like så ryddig da....*kremt* Huggelig å treffe på deg også! Håper ikke det blir lenge til neste gang du stikker innom.

Sider