søndag 20. februar 2011

Her var det liv.....rai-rai....

Da prøver jeg med friskt mot igjen og oppdatere bloggen min litt....

Det har gått litt slag i slag med avslutting i gammel jobb og med ny jobb å sette seg inn i. Jeg var så heldig at det "kom rekende på ei fjøl" tilbud om jobb til meg hos Kort & Godt Hobby. Valget var ikke så fryyyyktelig vanskelig hva jeg skulle gjøre ;) Så etter 18 år i hotell-bransjen skiftet jeg totalt marked. Stortrives og kunne ikke hatt det bedre!

Utenom ble alle tak, vegger og dører i leiligheten min malt stort sett på egenhånd med, bittelitt hjelp av en niese og ei venninne, fra sommeren og utover høsten....ene nevøen min fikk skiftet ut alle lamper...så nå er det lyst og trivelig her blitt. Håpet den store kortlagerånden skulle dette over meg nå som jeg har fri hver helg, men den har dessverre uteblitt en del.

I tillegg har jeg skiftet pc....og har ikke fått anledning før i helgen og flytte over alle bilder og sånn, så nå blir det spennende om jeg finner igjen bildene av det lille jeg har laget siden sist. Fant iallefall dette kortet da. Fargelagt med Promarkers, og motivet er fra Diamon's. Nå skal jeg fortsette med invitasjoner og bordkort som jeg holder på å lage.

Ha en flott søndag alle sammen!

4 kommentarer:

Gro Tjeltveit sa...

Kjekk kar - og kjekt å se deg på bloggen igjen.
Ha en fortsatt god søndag:-)

Ida sa...

Ha! Dette var en skikkelig tøffing!
Flott fargelagt.
Gratulerer med ny jobb!:)
Ida

Aina sa...

Morsomt kort! Likte han her :)

Bibbi sa...

Heldig du er, som fikk jobb i en så spennende butikk!
kult kort med morsomt motiv....

Sider