tirsdag 8. mars 2011

Ett Trykk februar 2011

I forrige nummer av Ett Trykk var jeg så heldig å bli publisert med to kort. Jeg husker ikke hvor alt jeg har brukt er fra, men det kan du lese i beskrivelsen i bladet ;)7 kommentarer:

Guro sa...

Nydelig kort du har laget!!! Utrolig stilig brett, og lekkert med alt i hvitt. Likte veldig godt hjertene dine :-)
Ha en fin uke!
Klem Guro

Riet sa...

Wowww Ruth,What a wonderful cards.

Hugs Riet.xx

Lambi sa...

Røft bursdagskort med fotball tema! Herlig med de 3 fotballene som pynt og det stilige tauet du har knytt på bak den fine diesen! :) Og bryllupskortet var hetl nydelig! Her var det mange mange superlekre små og store detaljer som dies,hjerter,tekststempel, bling, puncing av ulike motiver osv! Herlig! Falt helt for de bittesmå sommerfugelen festet til tekststempelet...de har jeg aldri sett før...er de fra MS som jeg antar at de litt større er eller? :) Klem

Henrikke sa...

Utrolig lekre kort du har laget. Fantastiske farger med herlige detaljer og for noen nydlige stempeltrykk du har valgt. Det første kortet med det gjennomførende hvite temaet var bare så herlige. Skikkelig romantisk kort. Det andre kortet er jo bare skikkelig guttekort! Stilig ;-)

Legger meg til som følger!

Klem

Ruth Ørsal sa...

Takk for det :))

ellemelle sa...

Fantastisk masse flott i bloggen din!! :)
Og det bryllupskortet (trappekortet) er bare så nydelig! Så det i Ett trykk i vinter, og har brukt det som inspirasjon til et bryllupskort sjøl akkurat! Tenkte bare jeg skulle si tusen takk for masse flott inspirasjon, og tusen takk "for lånet"!

Mvh
Ellen Marie

Ruth Ørsal sa...

Tusen takk Ellen Marie! Kjekt å høre at jeg kan være til inspirasjon for andre :))

Klem

Sider