søndag 23. oktober 2011

Bryllupskort

Er kjempefornøyd med gårsdagens bruktmarked :) Dro med 2 reisebagger, en ryggsekk, en flytteeske, en bærepose og en kommode. Og etter å ha sortert det som var igjen ble litt over halve esken gitt bort og en halvfull bag med meg hjem. Kjekt at ting som ikke lenger her er i bruk kan komme til nytte andre steder, og så blir det plass til nyheter hos meg ;P

Etterpå hadde vi ett kjempekoselig treff. Jeg for min del fikk fargelagt ett motiv og laget fargekart med copic's tusjene. Så alt i alt kjempefornøyd med dagen. Tusen takk, May Lis, for at du arrangerte en så trivelig dag!

Da jeg var hjemme hos min mor i ferien var det en venn av familien som ønsket seg ett bryllupskort, jeg hadde jo ikke denslags med meg....og litt begrenset av hva jeg hadde av ting som kunne lages til bryllup....det endte med en serie på 10 bryllupskort som var ganske like....her kommer 5 av dem:

Her skal det finryddes på plass igjen på hobbyrommet....gleder meg til å bli ferdig og klare å få det i bruk igjen....klør i fingrene! Ha en deilig søndag!


1 kommentar:

Riet sa...

What a wonderful cards.

Hugs Riet.xx

Sider