mandag 3. oktober 2011

Og tiden flyr ifra meg!

Her har det jammen meg vært mye som har skjedd siden sist, skulle ønske døgnet hadde dobbelt så mange timer....iallefall av de effektive timene :)

Det har blitt lite kor-tlaging, men har jo holdt meg innenfor hobbyen da siden det er jobben min ;) Vi har laget ny nettbutikkløsning for engro-kundene våre. Etter det var det en uke på Lillestrøm på gave og interiørmessen. Så en uke på jobb med travle dager og pakke messeordre, for så å dra rett til Kina på innkjøp. Dro med  6-7 kilo og kom hjem med 30....og ALLE julegavene i boks-HURRA! Vi fikk kjenne på deilig sommervarme, nesten litt for mye av det gode når vi skulle shoppe :) Men deilig med uterestaurant og sommer. Og da vi kom hjem hadde det kommet ny container med varer og dermed ny runde med å pakke restordre.

På fredag begynte jeg min første uke ferie å år, og i helgen har jeg vært på Papirfest, oh lykke sier jeg bare, jeg har klart å lage 9 kort....og det er fler på gang :) Det har vært en kjempekjekk helg. Siden bilen er full av scrappe-utstyr etter helgen setter jeg meg i bilen i dag....må kanskje pakke litt til....og så drar jeg hjem til na mor. Skal bli deilig med noen dager hjemme og bare lage kort og kose oss.

Jeg har ikke fått tatt bilde av de nye kortene enda, men har enda noen som jeg ikke har lagt ut før, så begynner med dem....så får det nye komme når jeg kommer til byen og internett igjen :)

Ha en deilig uke med herlig inne-ver!
2 kommentarer:

Lill S. sa...

Så tøffe kort i herlige farger og stilige motiv :)
Høres virkelig ut som du har kost deg masse, så godt :))
Klem Lill

Riet sa...

What a gorgeous cards.

Hugs Riet.xx

Sider