søndag 20. mai 2012

Konfirmasjon

I går var jeg i en fantastisk flott og rørende konfirmasjon til disse 2 flotte jentene. Hun til høyre er min niese (Madelene), og hun til venstre er hennes gode søskenbarn (Sidsel Amanda). Her er invitasjonen jeg laget for dem. Sidsel Amanda er en flink fotballspiller - derfor fotballen, og begge spiller nydelig piano-derfor noten.Begge jentene holdt selv flotte taler og spilte piano for oss. Fantastisk flott, og talene imponerte og rørte tante. Det samme gjorde talene og sangene fra foreldrene og besteforeldrene, og ikke minst brevet til Madelene fra min eldste søster som dessverre ikke kom fra jobb i nordsjøen. Min eldste niese leste så flott opp brev fra moren sin som var til Madelene. Kjempeflink var hun, og mange som ikke klarte holde tårene unna.....du var savna Liv Jorhild, selv om vi litt følte du var der både i form av brev og alle de gode kakene dine! ;) Men vi får ta det igjen neste år når det er Rune sin tur, eg gleder meg allerede!

Jeg hadde laget kort til Sidsel Amanda:Jeg har egentlig en plan om å scrappe album til alle tanteungene mine, men har dessverre ikke helt klart å følge det opp enda. Derfor ble det en eksplosjonseske til Madelene med litt bilder i. Her ser dere den fra siden:


Ovenfra:Det er ingen selvfølge at min niese sto konfirmant i går, hun er prematurfødt 3 mnd før tiden, og i tillegg er hun enegget tvilling. Hennes tvillingsøster fikk dessverre bare 2 mnd sammen med oss. Derfor ble det ekstra rørende og se hvor flott denne jenta er blitt, samtidig som vi vet hvor stort savnet etter søsteren har vært, spesielt for henne. Dere kan så vidt skimte bilde av dem begge på mors bryst til venstre her på bildet som viser esken når den er åpnet:


Ha en fin søndag :))

2 kommentarer:

Gro Tjeltveit sa...

Delikate farger og nydelig pyntet. Fantastisk flott alt sammen, og flotte jenter :-)

Riet sa...

So beautiful creations.

Hugs Riet.xx

Sider