torsdag 11. juli 2013

Bursdags-tag

Stor bursdags-tag, som kan brukes som både kort eller til og fra lapp på alt fra en god vinplaske eller til å knytte på en innpakket gave, eller blomst.

Hamp

5 kommentarer:

ellen.fossli sa...

Så stilig den var. Digger det papiret du har brukt, og lett i flere nettbutikker etter det, men finner det ikke! Vet du hvor en får tak i det? Kjempe stilig rett og slett, og super ide til kort på flasker og blomster <3

Ruth Ørsal sa...

Takk for det, og så kjekt å høre at de var til inspirasjon! Jeg liker arkene kjempegodt og de er av en kvalitet jeg liker å jobbe med. Kraftige men ikke for glatte :)

Du finner dem i nettbutikken til Bikuben her: http://bikuben.com/produkter/monsterpapir/papir-g-m/kort-godt-papir/

Og jeg tror også Fotohjørnet på Eidsvoll har tatt noen av dem inn.

Vet ikke om du har noen forhandler du pleier å bruke i såfall kan du høre om de vil ta dem inn, det er en helt nye serie nå i sommer fra Kort & Godt Hobby og er derfor ikke alle som har fått dem inn enda;)

Ellers så finner du flere forhandlere på listen her:
http://www.kortoggodt.com/index.cfm?id=356132

ellen.fossli sa...

Tusen takk for svar, så bra :) Da er arkene bestilt fra Bikuben.....tenk jeg var der i går og så de ikke.......argh...kjedelig, men nå kommer de i posten :) :) Kan nok henne det blir litt lifting her ;) Er det de fire arkene som finnes i denne serien, vet du noe om det? 2 blå, ett gult og ett rødt <3 Digga de bare, pluss stemplet! Godt med inspirasjonsblogger <3 Dere er så flinke <3 Tusen takk for at du tok deg tid til å svare, og at du gjorde det så raskt <3 Gleder meg til å følge deg :)

Unni A sa...

Veldig stilig! De arkene er virkelig flotte, og du vet å utnytte dem på beste måte!
klem Unni

Lena_J sa...

Råflotte ark, og digget hvordan du hadde puttet stjernen mellom blomsten og teksten :-)

Sider