torsdag 3. januar 2008

Snart helg!

Jammen godt å starte rolig etter ferien, litt avspasering/halve dager etter all jobbinga før jul. Dessverre har det ikke blitt tid til så mye ekstra kortlaging, men forberedelser til Stavangertreffet for kortlagere og scrappere ligger vi godt an med. Meg og Bjørg skal nemlig arrangere det i helgen. Hele lørdagen... til de små timer og hele dagen på søndag er vi nærmere 30 jenter/damer som skal treffes og lage kort/LO-er. Gleder meg kjempemye!!! Gjenstår bare ett par innkjøp og sist men ikke minst....PAKKE. Uff hater akkurat det der.....glemmer som regel akkurat det jeg trenger :))Og så blir det alltid så utrolig mye og tungt å bære opp og ned til loftsleiligheten.

Fredag som var hadde alle DT-medlemmene på Hobbyscrap treff....vel nesten, manglet dessverre Grethe Elise da som ikke kunne komme, men Nina, Ingvild, Gunn Marit, Anne Jorunn, Beata og meg var der. Det var kjempekoselig. Dro vel hjem i 3-tiden om natta. Fikk laget noen kort og skravla og shoppa desto mer...hehe. (Håper det er OK at jeg legger ut bildene jeg tok....hvis ikke får dere si ifra så skal jeg fjerne dem!)Beata og Anne JorunnScrappedronninga vår, Ingvild som ble NM i Scrapbooking i høst.Gunn MaritMegOg til slutt en skikkelig ivrig Nina :))Fikk laget noen kort også da, legger bare ut ett par av dem.. De 3 blomsterkortene er blomster jeg har stemplet opp fra Rhonna Farrer, fargelagt med Twinkling H2o, og så klippet dem ut. Tagen er fra Magnolia. Vaskeengelen er fra Whipper Snapper og også fargelagt med H2o. Alle tekstene er RubOns fra Norsk Stempelblad.

Ha en flott og kreativ helg da alle sammen!!!

4 kommentarer:

Nina sa...

Heisann!!! Så koselig med bilder fra fredag;) Gleder meg sånn til helgen. Liker ikke pakkingen jeg heller, men det er til en god sak:oD
De blomsterkortå dine e bare så lekre!!!! Ikkje hør på Gunnien.... Han har ikkje greia på det!

Klem

Elisabeth sa...

hei hei
ååååå så koselig dere har hatt det da;) Syns det er kjempe gøy å se bilder;) og kortene dine er jo bare helt utrolig flotte. Du er jo så flink til å male.

Ønsker deg en kjempe fin helg

Klem fra Elsiabeth

HegeT sa...

Så utrolig flitte blomsterkortene du laget på treffet var....
Nydelige farger...skikkelig Ruth kort....

Moro å se bilder fra treffet deres, så ut som en koselig gjeng.
Håper Stavangertreffet deres blir vellykket, og at dere koser dere og får laget masse fint.

Klem fra
HegeT

Solveig sa...

Gratulerer med blogg Ruth!
Fant den etter å ha funnet Ingvild på hobbyscrap sin.
Tusen takk for ei flott helg!
Veldig inspirerende om det ble litt få kort på meg. :)

Sider