mandag 7. januar 2008

Så var det mandag igjen...

Stille etter stormen, bokstavelig talt. Startet helgen med å sove heller dårlig pga stormen som herjet utendørs....som de fleste vet så bor jeg i loftsleilighet i ett gammelt hus...og det kan du si jeg merket ganske godt. Kom meg vel i seng halv 4 og opp igjen 7 for å pakke siste rest til treffet vi skulle ha i helgen. Fikk brukt natta til å pakke da....kansje ikke så positivt for fikk dermed tid til å pakke LITT mer enn nødvendig.

Helgen har vært kjempekjekk! Kunne godt holdt det gående ett par dager til. Takk til alle sammen som var med og gjorde at det ble nok ett vellykket Stavangertreff! Jeg storkoste meg fra start til slutt. Glemte selvfølgelig å ta bilder, men fikk tatt ett søndagsmorgen av lokalet da alle spiste frokost....hehe....LITT utstyr kan man vel si :))Fikk laget 10 innbydelser og 31 bordkort som jeg hadde bestilling på til en konfirmasjon, og utenom fikk jeg også laget 4 kort pluss 2 som er nesten ferdige. Så det er jeg storfornøyd med! Fikk også shoppet en del, bla. mangen adirondack stempelputer. Du skjønner, jeg og Nina har "sett lyset" i helgen, og oppdaget at det faktisk kan være kjekt med litt utvalg av stempelputer....hehe. Er det som er så kjekt med treff at enn lærer alltid noe nytt i denne hobbyen. Her er 2 av kortene jeg fikk laget, de andre kan jeg ikke legge ut enda. Både tekst og motiv er fra Stempelglede. Nydelige disse stemplene!

Og så må jeg bare vise dette skjønne kortet som jeg fikk av Annette i helgen. Dette har vært publisert i Ett Trykk tidligere. De som kjenner Annette vet at hun ikke pleier å fargelegge motiver på denne måten, hun har en litt røffere stil en dette. Så dette var hennes første forsøk på å lage kort med slike motiver, en utfordring jeg ga henne for ett års tid siden. Kortet ble jo kjempeflott. Og dere skal bare se alle de små detaljene. Som flippen til høyre på kortet som kan åpnes og er festet med hegsler. Tusen takk Annette, både for kortet og alt det fine du hadde skrevet inni!Da jeg kom hjem hadde jeg tenkt å få pakket ut med en gang, men øya gikk i kryss, og Lillemor savnet selskap og okkuperte hobbypulten min, så det var helt umulig.
Tusen takk til alle som er inne i bloggen min og kommenterer! *klem-klem*

Ha en flott uke alle sammen!

6 kommentarer:

Nina sa...

Takk for en kanonflott helg!!!

Eg va heilt pudding då eg kom heim i går. Men det gjør ingenting. Eg koste meg sånn at eg ikkje kjente at eg va trøtte mens det sto på:oD
Eg har ikkje rydda på plass ein ting ennå. Det står på gangen ennå. Nå må eg jo rydda plass te adle de nye stempelpudene mine.. He he..

Og kortå dine e bare såååå lekre!!!! Eg må nok få stempla opp litt te av hu der.

Klem

Lene sa...

WOW!!! Her var det masse nydelige å hvile øyene på:) Kommer igjen å hviler øyene her:) Takk for titten!

Norgesmester Scrapbook 2007 sa...

Åhhh det så ut som om dere hadde kost dere masse der ja! Skulle ønske jeg også kunne bli med... :-S Flott tiltak!
Har manien din smitta over til "pus" også eller? ;-)

Flott maleteknikk også forresten!!! ;-)

elsi sa...

Hei Ruth :)
Tusen takk for ei kjempekoselige helg!!! Håper det ikke blir så lenge til det blir et treff til *hinthint* :))) Dere gjør en kjempejobb begge 2 for at alt skal bli perfekt og det gjøre hver gang *klem*


Nyyydelige kort du fikk laget i helga!! Du må nesten vise frem innbydelsene også, råstilige med hjulspor på, kjempeidè som jeg må få lov til å stjele :))

Vi snakkes neste uke :)


klem, elsi

Gunn Marit Solli Håland sa...

Hei Ruth, kjempekjekt treff dere arrangerte! Wow så fint du har fargelagt den dama til Stempelglede, har du bare svampet eller hva har du fargelagt med. Skikkelig lekkert!

Ellen K sa...

WOW for noen nydelige kort du har laget...
Så koselig det så ut på de "treff" bildene...
Håper å komme meg på et treff etterhvert jeg også....
Kommer nok innom og titter igjen...
Klemmer fra ellenk

Sider