fredag 24. juli 2009

Bestillingskort..

I dag har jeg fått testet det "nye" hobbyrommet mitt, og jeg er storfornøyd med løsningen. Lett å finne frem det jeg trenger og det meste innen rekkevidde :)

Roser, roseknopper, bånd, sommerfugl, halvperler og pyntepapir fra Kort og Godt Hobby. Bling fra Prima. Tag og nameplate fra Spellbinders, swirl fra Cuttlebug. Gratulererstempelet er clearstamps fra Papirdesign.

Ha en flott fredag!!


5 kommentarer:

Marit sa...

Så utrolig flott du har fått det på rommet ditt. Jeg er så heldig og har en romslig hobbyplass jeg også, men det trengs helt klart en opprydding her også :) Stenger til puncher var genialt.

jo, og kortet var flott det også :D

elsi67 sa...

Ååå, dette var nyyyydelig Ruth!!!!

Så bra at alt funke på rommet ditt!Det e det viktigaste syns eg, at ting e lette å finna og at det e øvesiktligt :)) Kos deg!!

Klem, elsi

Bibbi sa...

Nyyyydelig kort!!

Og for et flott hobby rom, der koser du deg nok :-)

Aina sa...

Så nyyyydelig!

Lambi sa...

Hei! Første gang jeg besøker bloggen din! Så flott blogg du har med utrolig masse inspirasjon!!! Likte godt den tealjerte beskrivelsen av stempel maling du har lagt ut...der har jeg mye å lære!:) Blir mest LOer på meg men får lyst å lege kort når jeg ser alt du har laget!:) Og så heldig du er som har fått deg så fint hobbyrom...Der vil du nok kose deg masse!:)Fortiden bruker jeg hele stua som hobbyrom jeg,hehe...;) Fortsatt god sommer fra meg!

Sider