torsdag 23. juli 2009

Ta-daaaaa!!!

Endelig er jeg ferdig....hadde en slapp dag i går....og har enda igjen å sortere de umonterte stemplene, men det er fort gjort en kveld. Tror ikke jeg har hatt det så ryddig på hobbyrommet før.
Krakkene er kjøpt på Ikea, 150 kr stykker, kjempegode og veldig praktisk å kunne skyve dem helt under arbeidsbordet, det samme med kommodene og arkivmappetralla med kartong og pyntepapir. Kassen på gulvet er alt restepapiret mitt som jeg har sortert etter fargenyanser oppi zip-lock poser.Her ser dere hvordan jeg har brukt stengene fra Ikea til å henge punchene på, er bare borderpunchene som ikke henger oppe, men de ligger lett tilgjengelig i en kurv under. Masse blomster oversiktlig og greit. De hyllene på pulten til høyre er egentlig små kommoder fra Ikea uten skuffer, her har jeg klister, journaling-tagger, sjablonger og ekstra skjærebrett og matter.I de brune små kassene har jeg bånd på rull, Cuttlebug kuttefjøler og alle spellbindersene mine.Her har jeg karusell med verktøy og tusjer som jeg bruker mest. 2 sånne liste-hyller fra Ikea jeg har brukt rett under skråtaket også her med diverse tape, lim, stempelputene jeg bruker oftest, akrylklosser osv. Alle løse bånd, tråder og blonder har jeg sortert i fargenyanser i glasskrukkene. Selvfølgelig 2 dagslyslamper slik at jeg får lys fra begge kanter når jeg arbeider....disse er jeg bare blitt så avhengige av, de er bare kjempegode.Endelig fått børstet støv av symaskinen, så nå blir det kansje ekte sømmer på kortene og ikke bare tegnede. Ferdig oppkuttet kartong og pyntepapir. Verktøyveske til å ha med på treff. Stativ med dabbere og glitter.I skuffene på toppen har jeg forskjellig som tape, lim, luminere, akrylmaling mm, og enda flere stenger fra Ikea med litt forskjellig oppi. I permene har jeg alle de umonterte stemplene mine, stort sett sortert etter produsent, men også noen med lett blanding i sortert etter motiv og tekst.Min kjære Alex-kommode som jeg aldri har angret på. Nederst har jeg lerret og andre esker eller lignende som jeg forhåpentligvis får tid å bruke og lage noe av en gang. Skuffen over har jeg alle typer chippboards.Mere blomster og duppeditter. Innsatsene har jeg kjøpt på clas olson, og de henger ikke sammen så er lett å ta ut eller ommøblere som man vil. I øverste skuff har jeg kjøpt sånne innredninger til å ha i kjøkkenskuffene til krydderbokser, også kjøpt på Ikea. Jeg bruker mine til cat-eye putene, veldig godt oversiktlig til å finne rette fargen.I kommoden her har jeg alle typer stempelputer, svamper og fargeleggingutstyr; Twinkling H2o, distress, mm.Åsså har jeg mere rot her, clearbags, vanlige konvolutter, prøver jeg har laget til bestillinger, mere ting å pynte, monterte stempler og stempeltrykk.

12 kommentarer:

T's Creations sa...

Dette ble kjempebra! :o) Så ryddig og oversiktklig! Godt du har tatt bilde og har bevis til senere... *rofl*

Jonna sa...

Wow! For et flott scrapperom. Her var det virkelig orden i sakene, og mange smarte oppbevaringsløsninger.

Hanne sa...

Oj!!!!!! Dette ble bare helt supert!
Klem Hanne

Anonym sa...

Holy bananas :-)

Her var det blitt orden, også så mye ting du har, wow.

Skikkelig kjekt å se hvordan det ble. Takk for titten.

Hilsen Karen

Nina I. sa...

Dette blei heilt toppers, Ruth!!! Så flinke du har vært;-) Glede meg te eg får komma på inspeksjon;-)) Eg har innflyttningspresang og! Hint hint;-))

Håpe du har det bra vennen!

Klem

Sivic sa...

Så utrolig bra du har fått det nå!!!
Og så flott at vi fikk kikke i skuffene dine,og få noen ideer og tips til oppbevaringa vår!!
Her kommer du nok til å kose deg masse fremover : )
Ha en fortsatt fin sommer!!

Aina sa...

Wow, så mange flotte, smarte oppbevaringstips! Jeg får alltid høre at jeg har mye saker på rommet mitt, men når jeg ser hva du har, så er det bare blåbær.
Da er det kanskje veldig greit å ha så flott orden på alt :O)

Kjempeflott rom!

elsi67 sa...

Så flott du har fått det, Ruth :)) Heilt konge!! Må ver sååååå deiligt å ha det sånn :))

Håba eg får komma på besøk snart og sjå kor flott du har fått det :)

God klem!!

Karen O sa...

Jeg er misunnelig!! Dette så jo kjempe bra ut! Litt større enn spisebordet mitt... Men så har jo du "LITT" mer utstyr enn meg da:)
Klem, Karen

Grethes Kreative Hjørne sa...

Så bra det ble :)
Nå ble jeg rett og slett litt inspirert til å gå ned å fortsette ryddingen i mitt rot...

Inas lune hjørne. sa...

Så ryddigt du har det, med flotte systemer overalt.

Helén sa...

Wow, vilket rum!!!

Sider